Waarom Copentreffen.nl

Waarom Copentreffen.nl

En waarom geen copenmeeting.nl, copen.nl of een andere leuke naam die bij een Copen hoort.
Eigenlijk is dat heel simpel, maar laten we bij het begin beginnen.


In 2011 kwamen we een Daihatsu Copen tegen in de showroom. En al snel stond deze leuke gele cabrio in onze garage. En ja zeg nu zelf, een Copen is lief, leuk, aaibaar en dus krijgt het een naam. Herbie of toch Litle MaEd.  Dat werd Litle MaEd Herbie 69. Ingekort dus HERBIE.


En wat doe je met een Herbie, juist toeren en kijken of er meer zijn, die je graag ontmoet.  En dat lukte. In 2011 hadden we gelijk onze eerste meeting in Zuid-Holland. Een werkelijk feest. Na een paar jaar rondgekeken/getoerd te hebben, kwamen we in 2014 bij onze eerste Copen Treffen terecht in Oberpfalz Duitsland. En daar waren wel meer dan 60 Copens bij elkaar. Je raad het al we waren verkocht! Dit willen we ieder jaar. En dat lukte! (Hoe we dat beleefd hebben zie je in de galerij)
En daar kwam de naam al langs. Het zijn Copens die elkaar Treffen. Dus Copentreffen. Na een paar jaar vonden we het tijd om alle Copens, die we in Duitsland hebben leren kennen, eens Nederland te laten zien. Met name Noord-Holland.  En zo ontstond copentreffen.nl. We gebruikte de site om promotie te maken voor het Copen Treffen in Egmond aan Zee en leuke Copen dingen te delen. En ja ook om elkaar te blijven ontmoeten.


Deze site is 6 jaar in de lucht en we hebben de afgelopen jaren al heel wat mooie treffens mogen meemaken en organsieren. 

Veel nieuwe Copenvrienden gemaakt. Het begint al een gewoonte worden om ieder jaar wel een aantal toertochten en gezellig dagen te beleven met andere Copens.


Wat wij helemaal gaaf vinden is dat de de organsiatoren van 2014 van het Copentreffen in Oberpfalz in 2024 weer gaan doen. Nou wil je dat kippevel gevoel ook mee maken, dan moet je daar als Nederlander ook bij zijn. Wij gaan sowieso weer!


En ja wie een Copen rijdt heeft vrienden. En vrienden zullen elkaar altijd op blijven zoeken ook na jaren blijft dat goed komen.


Daarom Copentreffen.nl


Ed en Marco