Noord Holland routes

Copentreffen Nederland

#copentreffen

Noord Holland Verkennen


We hebben 2 routes en points of interest in pdf online staan.

Ook kan je de GPX file hier downloaden.

We kunnen wel zeggen dat we 2 hele mooie routes hebben kunnen samenstellen. Zo ga je met route 1 langs mooi dorpen, molens, boerderijen en een heel groot stuk over de west-Friese omringdijk. En route 2 brengt je langs oude industrie, hartje Haarlem en mooie landgoederen, deze met dank aan de DAF club.


Route 1

We hebben met de MyRoute App de route gemaakt. Probeer het uit en als je deze route kan omzetten zodat iedereen het kan gebruiken, graag!


Je moet wel een account bij my routeApp nemen. Dit is gratis.

Route 2 is ook klaar.  Je kan hem hier downloaden.  We zijn niet zo goed om het om te zetten  naar iedere navigatie. Maar met MyRouteApp.com kan je het zelf zo omzetten naar je eigen Navigatie

PDF Downloads:

Hier onder de route en points of interest in PDF formaat (ca 95 en 35 mb)

Automuseum Schagen opent deuren speciaal voor CopenTreffen.


 Automuseum Schagen

Route 1 die je langs mooi stolpboerderijen, molens, dorpen en over dijken stuurt. Brengt je in Schagen ook langs het automuseum. Dit knusse en volle museum met veel unieke auto’s en alles wat op wielen rijdt, heet iedereen welkom die van oldtimers en mooie auto’s houdt. Waar de koffie je goed zal smaken in een American diner in Schagen”. Deze stop wil je niet missen.

Heb je geen zin in een lange rit en ben je op zoek naar een stranddag.  Dan kan je misschien een keuze maken uit één van de stranden, die vind op “Meer Noord-Holland”.

Graag laten we jullie al wat beelden zien van het mooie Noord-Holland. We hebben op ons YouTube kanaal Maed House een selectie van mooie (drone) videos over Noord Holland. Check de afspeellijst Copentreffen 2018 Goes Holland en zie dat er genoeg te beleven is.

Hotel Zuiderduin licht letterlijk aan het centrum van Egmond aan Zee en nog geen 100 meter van het strand. We hebben een mooie promotiefilm gevonden. Bekijk hem en zie wat de thuisplaats is voor het Copentreffen 2018.

Hier een korte imprssie van het eerste stuk vaan een route. Wat we er nog meer te beleven is. Dat kan je eigenlijk beter zelf ontdekken. 


Copyright @ All Rights Reserved