Friends of Copentreffen 2018

Copentreffen Nederland

#copentreffen

We zijn blij met de vrienden van het Copetreffen 2018 zonder hun bijdrage kunnen wij het niet organiseren.Hotel Zuiderduin, onze gastheren en dames voor het Treffen van 2018


Klok & Thissen onze Daihatsu en Suzuki delaer. aan de  Rijksstraatweg 19, Heemskerk. Dank voor de mooie route die we zeker gaan gebruiken.


De Dafclub, waarvan we in de bandsporen zullen volgen dankzij de route die we van Klok en Thissen hebben gekregen.  (lSite voor echte Daf liefhebbers)


Tim en Henriette, onze Copenrijder vrienden die ons helpen met het vertalen naar correct Duits.


Jo en Carolien, onze Copenrijders vrienden die veranwtoordelijk zijn voor het maken van het mooie logo en flyer.


Daihatsu Benelux, zijn we erg dankbaar om ons te helpen om zoveel mogelijk Copenrijders te bereiken. En Daihatsu.nl weet de weg naar de dichtbij zijnde dealer voor iedere Copen.


Noord Holland Beveiliging, vrienden en eigenaar van de naamgever van ons fotomodel Herbie, namelijk de Volkswagen Kever.


De Keverdag, die scharen we heel brutaal ook tot onze vrienden. Als je de kans hebt moet je die meemaken.


Johan Pronk van Fotozo een van onze fotografen en Johan staat voor mooi artistiek werk, hier gaan we zeker nog van genieten.


Pronken met Kunst, onze artistieke kant van ons, broer en zussen van Ed zullen hun kunsten tentoonstellen tijdens het treffen.


Dankzij Flexi-Bel hebben we goede contacten opgedaan. Daar hebben we zeker wat aan.


Preuvival Festival Beverwijk en "Rondje Bree" waar we te gast zijn op 27 mei vanaf 13.30 uur.


100 jaar Staal in de IJmond, Dankzij de enthausiste organisatie mogen we voor de poort van het100 jarige TataSteel IJmuiden ons jaarlijkse fotomoment houden.


Rene Vis, eigenaar van RV Lasservice, die ons belangeloos de hoogte in brengt met een hoogwerker tijdens het fotomoment.


Copyright @ All Rights Reserved