Agenda

Copentreffen Nederland

#copentreffen

Agenda       Kalender       agenda

Waar:

Lopik

Wat:

tweede Copen Groene Hart rit

Inverband met de Corona crisis, is ook deze meeting uitgesteled tot nadere orde.  We gaan kijken of we in september nog een mooie rit kunnen maken met z'n allen.

Datum:

UITGESTELD!

INFO:

Beste Copen liefhebbers, we gaan het weer doen, een mooie rit maken door het Groene hart op 26 april 2020

Hier onder vind je wetenswaardigheden van deze mooie tocht langs kleine weggetjes door het Groene Hart en de Utrechtse Heuverug.


De rit begint in ons thuisdorp Lopik en eindigt na circa 65 kilometer bij restaurant De Hof, Arnhemseweg 3, Renswoude (www.dehof.nl) Daar sluiten we de rit af met een gezamenlijke maaltijd (voor eigen rekening)


Verzamelen 14:00 uur

Bij droog (=dak open) weer verzamelen op het recreatiegebied ‘Samsteke’ dat ligt aan de rivier de Lek. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Je kunt meegebrachte versnaperingen nuttigen. Routebeschrijving: Salmsteke (globaal en detail),

Bij nat weer verzamelen we op het parkeerterrein van het Prins W. Alexanderplein in het centrum van Lopik (t.o. de Plusmarkt). Gelegenheid voor koffie etc. bij Brasserie De Maneburg.


Start 14.30 uur

De start vindt, ongeacht het weer, plaats vanaf het recreatiegebied ‘Salmsteke’. Ze bij het verlaten van ‘Salmsteke’ bovenaan de weg, je dagteller op 0, voordat je rechtsaf slaat de Lekdijk (west).


De Route

Zoals gezegd voert de route door de mooie natuur van het Groene Hart. Weilanden, kronkelende riviertjes, boerderijen langs de lintbebouwing, smalle weggetjes en leuke dorpjes en plaatsen.

Van de route is een GPX bestand beschikbaar. Deze mailen we je graag. Download de app Kurviger (Android + IOS) en importeer het .gpx bestand in Kurviger. Na import kun je de route exporteren naar een navigatiesysteem van je eigen keuze.


We kijken ernaar uit jullie weer te ontmoeten!

Jan en Irma


Laat je even weten of je ook komt?  mail@jedeboer.nl

Copyright @ All Rights Reserved